دستاورد| بومیسازی دستگاه پیشرفته جوشکاری لیزر در کشور
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، افشین پنجه پور، مدیر توسعه شرکت تیام پارسی پاسارگاد اظهار داشت: این مجموعه به مدت پنج سال است که در زمینه دستگاه های فرآوری مواد با لیزر و لیزر فلزات فعالیت می کند. محصولات ما شامل دستگاه های ماشین مخصوص برش لیزر فلزات، جوش لیزر و پوشش دهی لیزر است. در واقع فلزاتی که قابلیت جوشکاری پایینی دارند به خصوص فلزات غیرهمجنس را با جوش لیزر میتوانیم با کیفیت بسیار خوب نسبت به سایر فلزات جوش دهیم.
وی، این فرآیند را برای تولید مکانیزه و صنعتی بسیار مناسب ارزیابی و تصریح کرد: این فرآیند قابلیت تکرارپذیری و تولید مناسب نسبت به سایر روشها هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت تولید را داراست.
پنجهپور همچنین درباره کاربرد این محصول در صنایع مختلف بیان کرد: صنایع مختلف میتوانند این دستگاه را مورد استفاده قرار دهند که اولین و محتملترین استفاده کننده، صنایع فلزکاری و ورق کاری هستند که به صورت عام و کلی است. در عین حال صنایع دیگری مانند تولید انرژی، صنایع سنگی، نیروگاه ها، پالایشگاه ها و همچنین صنایعی که فلزات خاص مانند آلیاژهای پایه نیکل و تیتانیوم را جوشکاری می کنند، مشتری ما هستند و در این زمینه به آن ها خدمات ارائه می دهیم.
مدیر تولید شرکت تیام پارسی پاسارگاد در ادامه اظهار کرد: نمونههایی از این دستگاه وجود دارد؛ اما بومی سازی آن برای اولین بار در ایران توسط این شرکت صورت گرفته و در واقع نوع تکمیل شده این پروژه برای نخستین بار در داخل کشور در حال انجام است.
پنجهپور در خصوص حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز گفت: درخواست ما این است از سوی معاونت علمی یک سرمایه اولیه در اختیار این مجموعه گذاشته شود تا بتوانیم دستگاه را ساخته و به صورت یک پکیج آماده به مشتریان عرضه کنیم.
وی در پایان درباره اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم در این مجموعه اذعان داشت: در شرکت تیام پارسی پاسارگاد به صورت مستقیم پنج نفر و به صورت غیرمستقیم تا ۱۵ نفر تحت اشتغال قرار دارند.
انتهای پیام
Send to friends